07 Oct
29 Ekim'e Özel Gümüş Rozet Modelleri

En önemli milli bayramlarımızdan biri olan ve cumhuriyetimizin resmi kuruluş tarihi olan bu özel gün için muhteşem gümüş rozet modelleri tasarladık. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için özel olarak tasarladığımız bu muhteşem rozet modellerini kendiniz için ya da sevdiklerinize hediye olarak rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Bu eşsiz rozet modelleri aynı zamanda kurumsal hediye ve promosyonlarınız için de harika bir seçenektir. Dilerseniz günün anlam ve önemine binaen heyecanla tasarladığımız, hem günlük kullanımda hem de özel günlerde kullanabileceğiniz, şıklığınıza şıklık katacak özgün rozet modellerimize birlikte bakalım:


1-) Mineli Türk Bayrağı Gümüş Rozet



En çok satan rozet modellerimiz arasında bulunan bu modelimiz, özgün tasarımı ve ince işçiliğiyle göz dolduruyor! Ayyıldızlı bayrağımızı sürekli üzerinizde taşımak istemez misiniz?

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



2-) Zirkon Taşlı Türk Bayrağı Gümüş Bayan Rozet



Kadınların kullanımına yönelik tasarladığımız bu zarif rozet modelimiz, tüm sevdikleriniz, çalışanlarınız ya da müşterileriniz için harika bir hediye seçeneği olabilir.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



3-) Zirkon Taşlı Ayyıldızlı Gümüş Rozet



Hem erkek, hem de kadınlar için güzel bir seçenek olan kırmızı zirkon taş kullanılarak üretilmiş bu muhteşem rozet de farklı bir seçenek olarak göze çarpıyor.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



4-) Mineli Atatürk İmzalı Türk Bayrağı Rozet



Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önder Atatürk'ün karakteristik imzasıyla tasarlanan, onun aziz hatırasını yansıtan ve ayyıldızlı bayrağımızla muhteşem bir tasarıma sahip bu rozeti de tercih edebilirsiniz.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



5-) Gümüş Ayyıldız Mineli Rozet



Taşsız rozet modellerimiz arasında öne çıkan bu özgün rozet modelimiz ise sadeliği tercih edenler için gayet uygun bir seçenek.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



6-) Mineli Yuvarlak Ayyıldız Gümüş Rozet



Bu modelimiz ise oval hatlara sahip bir rozet arayan kişiler için gayet uygun.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



7-) Mineli Türkiye Haritası Rozet



Her bir karışı şehit kanıyla sulanmış eşsiz vatanımızın haritasını yanınızda taşımak, onun manevi gücünü hissetmek isteyenler için diğer bir seçenek de bu modelimiz.

Ürün Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın



Tüm rozet modellerimiz sizler için titiz bir işçilikle, 925 ayar gümüşten üretilmiştir. Kişisel ya da kurumsal promosyon siparişleriniz için her zaman bir tık uzağınızdayız. Yukarıdaki modeller dışında diğer modellerimizi görmek isterseniz buraya tıklayabilirsiniz. 

Cumhuriyet Bayramınızı şimdiden en içten dileklerimizle kutlarız!

Yorumlar
* Bu e-posta internet sitesinde yayınlanmayacaktır.